Bedrijven & evenementen

FietsSOS op je werk? Dat kan! Wij komen langs tijdens de werkuren en herstellen je fiets. Of heb je zelf een bedrijf en nemen jouw werknemers regelmatig de fiets als vervoersmiddel naar hun werk? Contacteer FietsSOS en wij leggen uit hoe alles werkt.

Met onze mobiele FietsSOS hersteldienst komen wij langs bij jou op kantoor. We bieden verschillende formules en doen zowel herstellingen als onderhoud aan alle fietsen. Kijk op onze homepagina voor een overzicht van de verschillende diensten per fiets type.

Indien er meerdere fietsen samen een herstelling of onderhoud nodig hebben geniet  je ook van een korting. Overtuig dus snel je collega’s voor een voordeligere prijs!

Heb je nog andere vragen? Contacteer ons vrijblijvend en we zoeken samen naar een gepaste oplossing.

Fietsleasing

U kan bij ons terecht voor het leasen van nieuwe fietsen, in samenwerking met Cyclis, O2O en Lease A Bike. Contacteer ons voor meer informatie.

Voor bedrijven, events, scholen, …

Ben je op zoek naar een partner voor het onderhoud van jouw fietsvloot of fietsevent? Contacteer ons vrijblijvend en wie weet staat onze mobiele werkplaats binnenkort bij jou op de parking of fietsevent?